Şarap Prosesine başlangıçta, üzümün fabrikaya alınması sırasında geniş hazneli, çift rotorlu ve seyyar mono pompalarımız kullanılmaktadır. Bu pompalar sayesinde römork ile fabrikaya gelen üzüm kolay bir şekilde üretim alanına alınır. Şarabın fermantasyon prosesi biyolojik bir süreçtir. Fermentasyon;üzüm şırasına eklenen mayanın etkin hale gelerek ortamdaki doğal üzüm şekerini etil alkol ve karbondioksite dönüştürme işlemidir. Şırada CO2 kabarcıklarının görünmeye başlaması ile fermantasyon başlar. Karışımı tutarlı hale getirmek için pompa ile sirküle edilmesi gerekir. Pompa ile emilen ürün, tankın üzerine püskürtülerek yüzeye eşit olarak dağıtılır. Bu sirkülasyon için özel tasarlanmış helisel pervaneli pompalarımız ile süreç tamamlanmış olur. Sertifikalı aseptic numune alma vana ve torbalarımız, hiijyenik numune almada; büyük kolaylık sağlamaktadır. Şarap stok tankları için 200rpm -1000rpm-1500rpm karıştırıcılarımız mevcuttur. Paslanmaz gövdeli plakalı ısı eşanjörlerimiz ile şarap ısıtma ve soğutma işlemleri hijyenik bir şekilde yapılabilmektedir.